Promijenjen datum početka Green River Festivala! Evo kad ćete se moći rashladiti solarnim tušem i guštati uz brojne bendove!

Green River Festival vraća zabavu i druženje na rijeku Savu, ali ne 18. kolovoza kako je bilo planirano, već u četvrtak 20. kolovoza od 17 sati, a zbog najave lošeg vremena.

Babinjak, radionice i nastupi bendova na zagrebačkom savskom nasipu

Želite li se zavaliti u solarnu ležaljku, rashladiti solarnim tušem, chillati uz fine koktele, dovesti klince na jednu od kreativnih radionica i guštati u nastupima bendova na solarnoj pozornici te usput nabaciti ljetnu boju svratite na savski nasip, kraj Hendrixovog mosta od 20. kolovoza do 20.rujna  Udruga Priroda za sve nakon kreativnih događanja Welcome Spring Festival i Reci Božić dovodi zabavu na rijeku uz mnoštvo sadržaja. Kompletan festival opremljen je predmetima od recikliranih materijala, koje su izradili mladi entuzijasti i inovatori, kao i članovi Udruge.

Zagreb je nekada bio poznat po svojim riječnim kupalištima, a ovaj će Festival ponovno oživjeti savsko kupalište s poznatim Babinjakom, čije će gošće biti poznate žene, koje svojim radom i entuzijazmom ostavljaju trag u našoj svakodnevici. Svratite na sunčanac s ekipom, a povedite i klince i klinceze, jer za njih je ovo pravi raj – od radionica, crtaonica, mozgaonica pa do igara bez granica i sudjelovanja u pričopričama. Želja je organizatora spojiti jučer i danas uz dodatak sutra pa će oživjeti i običaje nekadašnjeg kupališta uz tada popularne kartaške igre šnaps i preferans, plesnjake i VR kutak s projekcijama.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 15:00 do 00:00, petkom od 15:00 do 02:00, subotom od 10:00 do 02:00 i nedjeljom od 10:00 do 00:00 sati.

Festival partnerski podržavaju Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Svijet trske i Pivovara Medvedgrad.

Ulaz na događanje je besplatan, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Utorak na Strossu: Izvedite svoje najmlađe na mađioničarsku predstavu, a nakon toga uživajte u dobroj glazbi


Komentari