POZNATI DETALJI POSLJEDNJEG ISPRAĆAJA: Mustafi Nadareviću obitelj će ispuniti posljednju želju…

Youtube

Hrvatsku i šire u nedjelju je potresla vijest o smrti legendarnog gluma Mustafe Nadarevića.Glumac je preminuo u 78. godini života nakon duge i teške bolesti, a sada su poznati i detalji njegovog pogreba.

“Ispraćaj dragog pokojnika bit će u krugu obitelji u krematoriju na Mirogoju”, stoji u njegovoj osmrtnici koja je objavljena u današnjem broju Jutarnjeg lista.

Uz tugujuću rodbinu i prijatelje, među ožalošćenima su djeca Nadia, Nana i Aša.

Vrijeme ispraćaja nije objavljeno kako bi se osigurala privatnost i tako ispunila glumčeva želja da se pogreb održi u najužem krugu obitelji, piše Jutarnji.

Glumački kolege i prijatelj Mustafe Nadarevića, s kojima je dijelio pozornice i filmske setove, u velikoj su se tuzi, birajući riječi, oprostili od ovog velikana.

“Čovjek koji je toliko utjecao na moju karijeru i život… savjetom, režijom, prijateljstvom… Sama definicija riječi ‘mentor’ u najpozitivnijem svjetlu… To je bio Mujki… Kad su svi rekli nemoj to, naškodit će ti karijeri, Mujki bi bio: ‘Ma ne! Od**** ih…! Budi hrabar…! Radi to i napravi onako sjajno, do kraja…! Pokaži im, ‘ko ih …*#*¥… A toga svega se držao i sam… Uvijek hrabar, i uvijek u glavu… Hamlet, Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja, Duga mračna noć, General… pa to je moja cijela karijera… 20 godina… i svaki važan veliki projekt bio je tu, i uvijek spreman pomoći, i uvijek spreman dati sve od sebe, izboriti se za honorare mlađih kolega i ne dati da ih gaze direktori drame… Podijeliti svoje znanje, predložiti a ne nametati se… Nadam se samo da sam mu se zahvalio na svemu toliko puta da sam nekad bio i dosadan… a njemu bi uvijek bilo neugodno… ‘Ma daj Gorane, pretjeruješ…’ rekao bi… E moj Mujki, u tome nisam pretjerao, nikad, zaslužio si svaku riječ hvale i zahvale… Falit’ ćeš strašno puno stari moj, veliku si prazninu ostavio, al’ srećom i veliko djelo. Počivao u miru Božjem…”, napisao je na svom Instagramu Goran Višnjić.

Komentari

loading...