PO PRVI PUT U ZAGREBU! Vinski grad danas se otvara na Tuđmancu, festival će trajati čak deset dana

Vinski grad/ Facebook

Omiljena vinska oaza po prvi puta dolazi u Zagreb. Na Trgu dr. Franje Tuđmana postavljen je jedinstveni open-air vinski bar s promotivnim cijenama vina i prigodnom gastro ponudom.

Događaj će trajati punih deset dana, u periodu od 10. do 20. lipnja s početkom u 16.30 i završetkom u 23.00 sata. Svi željni druženja i finog vina imat će prilike kušati ovo piće iz cijele Hrvatske i inozemstva po promotivnim cijenama. Posjetitelje očekuju butelje već od 60 kuna, a ulaz je besplatan.

Za genijalnu atmosferu pobrinut će se DJ legenda Ozren Kanceljak koji pušta glazbu od ovog četvrtaka i tijekom vikenda.

Vinski grad/ Facebook

O festivalu:

Vinski grad je ljetni festival vina nastao u želji da se stvori posebna manifestacija prilagođenu posjetiteljima koji se ne bave vinom profesionalno nego tek otkrivaju svijet vina i uživaju konzumirajući ga u opuštenoj atmosferi. Kako bi u tome uspjeli, organizatori su stvorili predivnu vinsku oazu unutar koje se predstavlja petnaestak vinara iz svih hrvatskih vinskih regija, čija vina se mogu kupiti po proizvođačkim cijenama te nekoliko izlagača s prigodnim zalogajima.

Vinski grad se održava u srpnju u Puli za vrijeme Pula Film Festivala, u kolovozu u Varaždinu za vrijeme Špancirfesta, te u rujnu u Vinkovcima za vrijeme Vinkovačkih jeseni, a ne sumnjamo da će postati i dio tradicije u Zagrebu.

Sve detalje pronađite ovdje.


Komentari