PO NEČEMU SMO PRVI U SVIJETU: U Zagrebu se otvara Muzej mamurluka!

FOTO: Pixabay

Svi se sjećamo scena filma Mamurluk, u kojemu glavni glumci proživljavaju razne stvari, kojih se sutradan ni ne sjećaju. Ovo nije muzej o filmu Mamurluk, već o vlastitim pričama!

Koliko puta nam se dogodilo da smo nakon koje čašice više doživjeli hrpu zgoda i nezgoda koje nismo imali gdje ovjekovječiti ili nekome ispričati? Od situacija u klubovima, fast food usputnim stanicama do povratka u vlastiti dom. Od sada za to postoji rješenje – otvara se Muzej mamurluka u Zagrebu koji predstavlja senzaciju jer je prvi takav na svijetu i otvoren je za pohranjivanje svih dogodovština, piše Fashion.hr.

Ovaj inovativan muzej projekt je grupe studenata koji su međusobno prepričavajući razne priče došli na ideju stvaranja muzeja koji bi mogao potaknuti i brojne druge svjetske gradove na nešto slično. Četiri prostorije muzeja upotpunit će cjelokupan doživljaj povratka kući iz izlaska koji je popraćen alkoholom, a započinje prvom prostorijom, odnosno izlaskom iz kluba ili kafića. Priče će biti prikazane na hrvatskom, ali i na engleskom jeziku, kako bi i mnogobrojni strani posjetitelji mogli uživati u senzaciji svjetske kulture.

Muzej svoja vrata otvara 1. prosinca u Preradovićevoj 8 te će biti otvoren svakog dana od 9 do 23 sata!


Komentari