‘PLESOM DO JEDNAKOSTI’ Otkrijte zašto je ova plesna radionica jedinstvena

Pixabay

Za ples je karakteristično to da muškarci vode, a žene prate. No, kroz projekt Plesom do jednakosti! ta karakteristična situacija se mijenja. Sada su žene te koje vode u plesu, a muškarci su ti koji prate njihove plesne pokrete. Žene su ovim putem promatrane u drugoj perspektivi i upravo one posjeduju znanje, vještinu i osjećaj za vodstvo u plesu.

U ovim besplatnim radionicama naučit ćete plesati bachatu, društveni ples koji je  zadnjih par godina postaje veoma popularan diljem Europe te privlači sve više i više mladih svojom atraktivnošću, zabavnim ritmom i slobodnim stilom. Za sudjelovanje na radionicama nije potrebnu nikakvo prethodno plesno znanje. Također, nakon usvojenih korake razbit će se i neke druge predrasude pa će tako zajedno zaplesati i osobe istog spola.

Kroz projekt “Plesom do jednakosti” podupiremo se jednakost spolova u svim životnim situacijama, a financira ga Grad Zagreb, točnije Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Projekt provodi udruga za mlade Urbana mladež uz potporu plesnog studia “Bachata Inspire”.

Broj polaznika je ograničen na 30 polaznika, a mjesto održavanje je dvorana Bachate Inspire, Račićeva 5/1.

Datum i raspored radionica
07.12. Petak – 20 – 22h Osnove
08.12. Subota – 16 – 20h Bachata sensual tehnika (izolacija i valovi)
09.12. Nedjelja – 16 – 20h Bachata kombinacije (tri)

Prijave su na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/OXmiySYYgVJ7co6l1. 

Komentari