Petnaest godina od prvog albuma: Massimo priprema veliko iznenađenje za zagrebačku publiku

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

U 35-godišnjoj karijeri Massima bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album Vještina. Ne čudi stoga što omiljeni domaći pjevač na poseban način želi obilježiti 15 obljetnicu od izlaska glazbenog djela koje ga je vratilo na scenu.

Vještina Boutique – naziv je velike turneje čiji će vrhunac biti na mjestu gdje je i prije 15 godina Massimo pokazao svoju ‘vještinu muziciranja’ – u zagrebačkom kazalištu Gavella. Massimo i Miss 7 pozivaju vas da s njima proslavite obljetnicu albuma koji je ostavio velik trag na glazbenoj sceni.

Na dva glamurozna, vrhunska koncerta, u pratnji trija – u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović, Massimo će 21. i 22. Studenog u kazalištu Gavella podsjetiti publiku zašto je jedan od omiljenih glazbenih umjetnika te uz pjesme sa slavnog albuma Vještina izvesti i neke od svojih najvećih hitova koji su nastali u proteklih 15 godina.

„Vješto smo isplanirali ovu obljetnicu albuma koji ima posebno mjesto u mom srcu i koji mi je udahnuo novi glazbeni život. Kada je Vještina nastala, prije 15 godina, nisam mislio da će me odvesti ovim putem i zahvalan sam što je rad na tom albumu prepoznat i što danas imamo toliko razloga za slavlje. Odabrao sam tri vrsna glazbenika da me prate na ovoj turneji i siguran sam da ćemo publici priuštiti jedinstven događaj. Radi se o posebno osmišljenom eventu i veseli me što je upravo Gavella, gdje smo prije 15 godina također održali niz koncerata za pamćenje, ponovno mjesto koje će ugostiti ovo veličanje vještine muziciranja“ – najavio je događaj Massimo.

Ulaznice za večeri iznimnog glazbenog iskustva biti će u prodaji samo na blagajni kazališta Gavella. Prodaja počinje u srijedu 18. rujna u podne. Ulaznice za gornji dio partera stajt će 270 kuna, a za prvi dio partera i balkon 330 kuna.

S obzirom da se radi o izrazito ograničenoj količini ulaznica pozivamo obožavatelje da svoje primjerke nabave u što kraćem roku. Uskoro će biti objavljeni i datumi i lokacije ostatka turneje.


Komentari