PET PRESLATKIH PSIĆA TRAŽI NOVI DOM: Pripadali su poznatom menadžeru koji je preminuo krajem svibnja

Foto: Azil Dumovec

Pet preslatkih psića traže novi dom, objavio je Azil Dumovec. Kako saznajemo, psi su pripadali Željku Tutunoviću, prvom menadžeru grupe Fantomi i autoru njihove poznate pjesme “Duda”.

“Živjeli su s čovjekom kojem su prolaznici znali udijeliti poneku kunu za brigu o psićima koje je u srce grada dovozio u posebnim kolicima. Nakon što je čovjek preminuo, nitko se o psićima nije mogao nastaviti brinuti. Zato je ova skupina sada u Dumovcu. Riječ je o križancima terijera, psićima među kojima najveći ima 9 kilograma. Dakle, savršeni su za život u stanu. Imaju godinu dana. Razigrani su i dragi”, priopćili su iz Azila.

Dodaju kako nisu navikli na život u luksuzu, a kako su zajedno, dolazak na novu adresu nije im stvorio traumu.

“S druge strane nama je jasno da svaki od ovih malih dlakavih ljepotana zaslužuje život na dobrom mjestu uz čovjeka koji će mu se moći kvalitetno posvetiti. Zato se nadamo da je među vama netko tko će nam doći i reći da želi jednog od njih. Njihova su imena Bonita, Tuko, Nestor, Gringo i Kamila”, zaključili su iz Dumovca.

 

Podsjetimo, Željko Tutunović (66) je preminuo krajem svibnja. Od njega se tada na društvenim mrežama oprostio Robert Mareković, pjevač grupe Fantomi.

“Preminuo je Željko Tutunović, prvi manager Fantoma. Da njega nije bilo ne bi vjerojatno bilo ni Fantoma, a ni moje preostale karijere. Hvala Tuta, počivao u miru”, napisao je Mareković.

Tutunović je svoje skladbe najviše objavljivao na YouTubeu gdje je čitao i poeziju. Imao je preko 34.000 pratitelja.

“Hvala svima na porukama sućuti i podrške. Željko je umro 26.5.2022. u 23 sata u bolnici Sveti Duh. Tamo je proveo oko 10 dana. Imao je problema sa srcem zadnjih pet godina, nakupljala mu se voda, te kada više nije mogao ustati iz kreveta sam je zatražio bolničko liječenje, koje nikako nije volio. U bolnici osim slabog srca, ustanovljena mu je upala mjehura, pluća i sepsa. Srce mu je bilo preslabo da nadvlada sve to… Hvala svim fanovima, pratiteljima, prijateljima. Vjerujemo da ćemo ga slušati još desetljećima i sav njegov opus ostati će dostupan na YouTube-u, od njegovih pjesama, do njegovih live streamova. HVALA STARI i počivao u miru”, napisali su na njegovom YouTubeu.

Ispod videa pisalo je i kako je Tutunović vodio i Udrugu za zaštitu životinja i udomio više od 200 pasa.


Komentari