Pervan izlazi iz ormara: ‘Ne tajim ništa, samo se smijte’

press

Popularni Željko Pervan i nakon svojeg showa “Reinkarnacija”,  vraća se na pozornicu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog 1. veljače 2020. s novom hit predstavom – “Izlazak iz ormara”!

“Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!”  najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Početkom godine Željko Pervan zagrebačku je publiku oduševio izvedbama showa “Predzadnji put” i “Zadnji put”, a uslijedila je i “Reinkarnacija” s ukupno tri dupkom rasprodane dvorane.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka “Zločeste djece” preko legendarne “Večernje škole” pa sve do “Pervanova dnevnika”, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Lisinski uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Ulaznice možete nabaviti u više cjenovnih kategorija počevši od od 70 kn pa do 140 kn na blagajni dvorane Vatroslava Lisinskog ili u sustavu Ulaznice.hr.


Komentari