OVOGA PETKA U ZAGREBAČKOM KLUBU Gušti su gušti, a još više su gušti uz Alena Vitasovića

Foto: Facebook

Kad je Alen Vitasović posljednji put imao koncert u Boogaloou na velikoj Ča-val fešti, ni slutio nije da će mu svega par mjeseci kasnije “oštarije zaprti”. Više od godinu i pol kasnije, oštarije su, doduše ne do kraja, otprte i Alen se u velikom stilu vraća u Zagreb.

Ovaj, popularni Istrijan dobio je nadimak Grande zbog odlične atmosfere, stoga ne propustite priliku za vrhunsku zabavu ovoga petka. Alen Vitasović nastupit će 26. studenog, ponovno u Boogaloou, a ulaznice možete nabaviti ovdje.

Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, “Niš mi se ne da” i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put.

Važno:

Na ulazu je potrebno pokazati Digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Također, na ulazu u klub će biti organizirano testiranje s cijenom pojedinačnog testa od 30 kn.

Komentari