Ovog ljeta rashladite se u termama u okolici Zagreba! Donosimo one najinteresantnije

FOTO: Pixabay

Šarolikom zabavnom ponudom Zagreb se i ove godine nastavlja prezentirati na tržištu kao prava turistička atrakcija. I dok svake godine sve više turista juri u Zagreb, Zagrepčani ljeti vrlo rado jure iz njega tražeći spas od vrućina u nekoj od omiljenih destinacija na Jadranu. Najčešće su to Crikvenica, Vir, Krk, Novi Vinodolski, ali ima ih širom Lijepe naše.

No, nažalost godišnji odmor ne traje cijelo ljeto, ali vrućine zato traju. Iz tog razloga potražili smo bliža rješenja za spas od vrućina do kojih možete doći brzo i jednostavno, i najvažnije od svega – bez upadanja u gužve!

Aquapark Adamovec

Ova moderna kupališna i wellness oaza smjestila se u naselju Adamovec. Iako je ovo naselje službeno u sastavu Grada Zagreba, svojim seoskim krajolikom jako odudara od urbanih dijelova smještenih bliže centru Zagreba pa je tako idealno za sve koji s vremena na vrijeme požele pobjeći od užarenog asfalta u prirodu.

Aquapark Adamovec donio je Zagrebu novi sadržaj najmodernijeg oblika. Kompleks ovog vodenog parka prostire se na 15 000 m2 s mnoštvom unutarnjih i vanjskih sadržaja namjenjenih za užitak cijele obitelji. Na raspolaganju posjetitelji tako imaju atraktivne bazene s raznim atrakcijama za djecu i odrasle, bogati wellness i spa program te vrhunske gastronomske delicije a la carte i samoposlužnog restorana.

Terme Jezerčica

Još jedna moderna oaza koja se smjestila u šarmantnom seoskom krajoliku u Donjoj Stubici, u samom srcu Hrvatskog zagorja. Ono po čemu se ove terme mogu posebno pohvaliti je izvor prirodne ljekovite termalne vode. Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba.

Aquae Vivae u Krapinskim toplicama

Ogromni kompleks prostire se na čak 18.000 m2. U svim bazenima nalazi se termalna voda temperature 28-38 stupnjeva, a u cijelom parku nalazi se preko 160 vodenih atrakcija.

Na preko 1.100 m2 vodene površine nalaze se kombinirani veliki unutarnji/vanjski bazen s toboganom, gejzirima i slapovima, zatim dječji bazen, bazen s valovima, jedinstveni bazen za ronjenje dubine 4,5 metra, bazen za plivanje te vanjski bazen.

Terme Tuhelj

Kada se odlučite posvetiti vrijeme samo sebi i svojem partneru ili partnerici, provjerite ponudu Terma Tuhelj. Uz programe koje smo vam pripremili, svijet u dvoje će postati čaroban, diskretan i čudasan. Bez obzira radi li se o ljetnom odmoru, obljetnici ili nekoj drugoj posebnoj prigodi, prepustite se uslugama Termi Tuhelj. Osim uživanja u packanju ljekovitim blatom i zabave u bazenima svakako posjetite i barokni dvorac Mihanović koji je divan podsjetnik prošlosti.


Komentari