OVOG LIPNJA RASPLEŠITE SE UZ HOUSE RITAM! Kultni Pločnik donosi bogat program svakog četvrtka, petka i subote

Facebook

Zabava se i ovog lipnja nastavlja u kultnom Pločniku. Iako ne u klupskom izdanju, dobrih house i techno ritmova bit će na Nimm Radiju 808 i Faceboog stranici Pločnika. To je ujedno nastavak in-house stream serijala Zvuci dnevne sobe, a ljubitelji ovog žanra u omiljenim taktovima moći će uživati svakog četvrtka, petka i subote od 20.00 do 22.00 sata.

Donosimo detalje lipanjskog programa:

U četvrtak 3. lipnja, Nimm donosi raznorodne eksperimentalne zvukove unutar plesnih i house techno ritmova. Vitamin disco poslušajte i pogledajte u petak 5. lipnja. Riječ je o selekciji namijenjenoj svim ljubiteljima osamdesetih, disco kulture, dobro poznatih opskurnih traka, svjetske i Ex Yu Disco scene. U subotu vas očekuje Rapper’s Delight.


Ako volite šansone, neo-folk, oldies, blues i drugu melankoličnu, ali duševnu glazbu, uživat ćete slušajući i gledajući Saplea & Jurija u četvrtak 10. lipnja. Proizvod prvih online streamova Sladoled zauzima petak 11. lipnja u podrumu Klein.

U četvrtak 17. lipnja publiku će zabavljati DJa Stankoff, a petak nakon Bunar.  U subotu će svoje glazbeno umijeće pokazati Katarina G. & Leclerca čiji se stil temelji na houseu, u rasponu od dubokog, minimlanog, techno do progresivnog.

Za kraj mjeseca, 24. lipnja slušajte trojac koji ne poznaje granice El Trio Loco, a u petak Subtilno. Posljednji dan programa u lipnju možete uživati u zvukovima mladog DJ/selektora bass glazbe Raste Altitude Sound.

Komentari