Ove subote! Rasplešite se na online koncertu uz vrhunske domaće izvođače alternativne glazbene scene

Nakon dva uspješna, proljetna izdanja, online koncerti u zajedničkoj organizaciji Radija 808 i Pozitivnog ritma su dobili zajednički nazivnik Magic Box koji, na veselje mnogih, ove subote opet dolazi u domove željne publike.

U nastavku epidemije o pravim koncertnim i festivalskim iskustvima može se samo maštati, stoga Magic Box donosi treće izdanje online koncerta i to u subotu14. studenog, na “starom” mjestu, u HUB-u 385, s početkom u 18 sati.

Ovom prilikom, publika će imati priliku slušati i plesati uz najzanimljivije autore domaće nezavisne i alternativne glazbene scene. Skoro pa pravo koncertno iskustvo online publici ovaj put će pružiti Detour, premijerno u sastavu s dvije nove pjevačice, girlpower trojka Sara Renar i Playground Hustle koje će nakon odvojenih nastupa izvesti prvu suradnju – pjesmu “Kapital”, band Lili Gee koji su nedavno potpisali za Croatia Records, Plazmatick, producent koji je na sceni već 20 godina s friško objavljenim albumom, te Kevlar Bikini zagrebački hardcore punk trio koji iza sebe ima četiri albuma.

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice.


Komentari