Ostavljeni Leo novom pjesmom ispričao tužnu ljubavnu priču

Foto: Hit Produkcija

U današnjem užurbanom vremenu u kojem živimo, prepunom raznih informacija, uvijek je lijepo čuti, čistu ljubavnu pjesmu, protkanu iskrenom emocijom, koja neobranjivo osvaja kao i njegov glas.

Leo, koji je godinama konstanta zabavne i romantične glazbe, jedan od najljepših muških vokala i vječiti zaljubljenik u ljubav, o kojoj govore i njegove pjesme, na čemu je izgradio svoj status velikog pjevača sa sjajnim i iskrenim pjesmama, koje pričaju životne priče, predstavlja novu pjesmu ‘Ti me ostavljaš‘.

Pjesma je, otkrio nam je Leo, rezultat druženja u njegovoj oazi mira i opuštanja Brtonigli, ‘Fayo koji je autor teksta, imao je zanimljivu ideju, neke natuknice, koje je uz domaći istarski Teran, polako oblikovao u predivan tekst, kojeg sam ja odmah pretakao u melodiju i nije nam puno trebalo, da se rodi ova prelijepa pjesma. Nakon nekoliko dana, otišli smo u Trst, kod mog dragog prijatelja i suradnika Amira Karalića, autora aranžmana i glazbenog producenta, koji je pjesmi dao poseban mediteranski šarm, svojim odličnim aranžmanom i produkcijom. Nadam se, da će se svidjeti mojoj dragoj vjernoj publici, a ujedno privući neke nove ljude u ovu moju veliku obitelj.’

U pjesmi ‘Ti me ostavljaš‘ koja bi uskoro trebala dobiti i svoj pripadajući video spot, možete uživati na YouTube kanalu Hit Recordsa http://www.hitrecords.hr/index.php?subid=3577&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=2992&mailid=105183.

Autor glazbe: Amir Kazić Leo
Autor teksta: Fayo
Autor aranžmana: Amir Karalić
Glazbeni producent: Amir Karalić
Tonski snimatelj: Amir Karalić
Snimano i miksano: Bonus studio Trst IT

Komentari