Omiljena voditeljica izgubila se u šumi, intervenirao je HGSS: ‘Na žalost, ne snimam. Imam samo šest posto baterije’

foto:HGSS

Pravu dramu proživjela je poznata televizijska voditeljica Ivana Paradžiković u četvrtak na Papuku, kada se s još dvije osobe i dva psa izgubila u šumi.

Trojac nije pazio u kojem se smjeru kreće pa su “izgbuli kompas” u blizini izletišta Jankovac točno na pola puta između Slatine i Požege. Svoju je avanturu podjelila na Instagramu.

“Dobra večer. Ja sam Ivana Paradžiković. Izgubila sam se u šumi iznad planinarskog doma Jankovac. S druge strane muk…pa onda: ‘A, je l’ vi mene zaj…?’ – ‘Na žalost, ne snimam i ne zaj… se. Imam 6 posto baterije. Nas je troje s dva psa.’

Tako je krenula, sada kad je sve dobro prošlo, avantura života. Tri ekipe Hrvatske gorske službe spašavanja plus dva rendžera Geoparka Papuk su nas krenuli spašavati. Nakon dva sata, spazili smo rotirke Defendera i ženski glas: ‘Ivanaaaa!’

Kad su se spustili do nas, jer sam pametno iskoristila 6% baterije i poslala im lokaciju, kaže ona meni:’Znaš li ti tko sam ja?! Marika!’ Čovječe, što ti je život! Marika! Marika i njezina obitelj su spasili moju obitelj 1991. godine!

Na dan pada Vukovara bježali smo iz Kukujevaca da spasimo živu glavu i budući da nismo mogli preko Hrvatske, okrenuli smo za Sremsku Mitrovicu. Tamo smo prespavali tu noć kod Marike.

Čak 30 godina poslije, ona je član HGSS-a i spašava mi opet glavu iz papučke šume. Hvala HGSS, vi ste ljudi čudo! Ja sam svoju lekciju naučila. Nikada vise neću podcijeniti šumu”, napisala je Ivana na Instagramu.

Ivana je, inače živjela u Vojvodini, ali je u ratu, kad je imala godina, protjerana s obitelji te su izbjegli u Njemačku. Kasnije je došla u Hrvatsku.

 


Komentari