Održana nova Ženska priča: Evo što su naši poznati rekli na temu ženstvenosti

U klubu hrvatskih glazbenika SAX!, sinoć je održan peti ovosezonski talk-show „Ženska priča“ na temu ŽENSTVENOST, na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila prave znalce na temu: pjevačicu i glumicu Salome, magistricu kineziologije Anu Kuhanec –Brašnović, terapeutkinju Sanju Tatalović i stand up komičara Peđu Bajovića.Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Svi željni zabavnih priča, sinoć su uživali na talk -showu u klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali na temu ženstvenosti, senzualnosti i seksualnosti
uz odgovaranja na pitanja iz publike.

Svakako je bilo zanimljivo poslušati zvijezdu reality showova, pjevačicu i glumicu Salome, koja je na talk -show došla iz Slovenije kako bi s publikom podjelila svoje iskustvo tranzicije i operacije promjene spola, uz jasnu poruku svim ženama da uživaju u svojoj iskonskoj ženstvenosti i da budu na njoj zahvalne. Salome je pričala i o svom životu dok je još bila Nenad, reakcijama okoline i samoj odluci za operacijom kako bi danas konačno bila sretna, ispunjena i zadovoljna žena.

Ana Kuhanec- Brašnović, magistrica kineziologije, plesna terapetkinja i jedina licencirana instruktorica S faktora u Europi, je pričala o važnosti pokreta kojim se u tijelu pobuđuju potisnute emocije, upravo odgovorne za manjak ženske energije. Kazala je da je prvi korak k pobuđivanju ženstvenosti – svijesnost, ali je nužno iskustvo rada s tijelom, koje možete isprobati kroz njene pomno osmišljene programe za žene: Emotion Workout, Body Emphaty i Ana“s Sensual Fitness.

Zabavno je bilo poslušati yoga učiteljicu i terapeutkinju Sanju Tatalović, koja je pričala o svom programu Lalila-namijenjenom ženama, njihovom osnaživanju, emancipaciji, zdravoj samopercepciji i njegovanju istinske ženstvenosti. Sanja je bez zadrške pričala i o seksualnosti, libidu te o svim blokadama i strahovima zbog kojih je seks u Hrvatskoj i dalje tabu tema.

Jedini muškarac na sceni, poznati komičar i autor predstave Muškarac (o parenju i razmnožavanju), Peđa Bajović je dao mušku perspektivu na temu ženstvenosti. Spremno je odgovarao na pitanja o tome što muškarci vole , žele i trebaju od žena, uz komične, ali svakako iskrene komentare na temu emancipacije i kavalistva , uz poruku kako ni muškarcima danas nije lako naći svoje mjesto u društvu.


Komentari