Odlična zabava koja troši kalorije: Ne propustite novi laser tag karting u Areni!

U sklopu Karting Arene na Zagrebačkom velesajmu od siječnja ove godine radi i spektakularni laser tag, uređen u stilu napuštenog svemirskog broda, a igračima je na raspolaganju najbolja dostupna oprema na tržištu!

Laser tag je apsolutna novost u Hrvatskoj, a igra je najsličnija paintballu uz razliku što puške, umjesto kuglica, ispaljuju zrake infracrvenog lasera, a igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte. Sve pogotke tijekom igre registrira i računalo koje, ovisno o tipu igre za koji su se igrači odlučili, kalkulira rezultat i proglašava pobjednika ili pobjednički tim.

Bitka laserima se odvija u areni od 450 kvadrata. Inspirirana je svemirom, a igrači ‘ratuju’ kroz labirint poligona i platformi koji uz kombinaciju UV reflektora i treperećih prsluka izgledaju spektakularno i predstavljaju vizualni doživljaj bez presedana.

“Osim igračima koji se žele zabaviti, laser tag će biti izuzetno zanimljiv i igračima koji uz zabavu žele napraviti nešto korisno za svoje tijelo, jer samo jedna 10-minutna igra sagori od 200 do 500 kcal, a što je najljepše sve je užasno zabavno” izjavio je Mario Belužić, voditelj laser taga u Karting Areni Zagreb.

“Igra također doprinosi razvoju koordinacije vida i ruku, a pozitivno utječe na fizičku izdržljivost i fokus jer je tijekom igre u pokretu cijelo tijelo, a igrači non-stop trče kako bi izbjegli pogotke i stekli bolju stratešku poziciju prolazeći kroz svemirske labirinte laser space arene” dodao je Belužić.

Laser tag mogu igrati svi, bez obzira na godine i spol, a igrači svoje igre i način bodovanja biraju u dogovoru s game masterom.


Komentari