OD TREŠA PA SVE DO JALA BRATA Evo kakve su partyje pripremili zagrebački klubovi ovog Božića

Foto: Facebook Mint

Nakon bogate blagdanske trpeze, valjalo bi malo i zaplesati. Kako bi vam olakšali potragu za najluđim partijma za Božić u Zagrebu, donosimo nekoliko prijedloga.

Popularna splitska grupa u Mintu

Nakon pauze za vrijeme pandemije, Mint u ulici Florijana Andraševca otvorio je svoja vrata te oduševljava publiku svakog vikenda. U subotu će hitove poput “Kokolo” i “Kemija” izvoditi legendarna splitska grupa Magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MINT club & more (@mintzagreb)

U Johannu svira trash 

U jednom od najpoznatijih mjesta u centru grada Johann Franck svirat će hitovi iz 90tih i 2000tih. “Jutro donosi kraj”, “Tek je 12 sati”, “Košulja plava”, “Rano ranije”, sigurni smo da ih već sve znate, a party  kreće u 19  sati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johann Franck (@johannfranck)

Nastavlja se Balkatone 

U Sugar clubu, u sklopu hotela Sheraton od 18.00 sati svirat će hitovi Relje, Raste, Devita, Bube Corellia, Jale Brata , Cobya, Elene te mnogih drugih. Ovo je ujedno posljednji party u sklopu programa Balkatone koji se orijentirao na new age balkanski zvuk koji je osvojio srca balkanske publike, ali i šire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B A L K A T O N E (@balkatone)

Zvukovi osamdesetih u Boogaloo

U subotu će se održat još jedan u nizu 80’s Partyja u Boogaloo Clubu, s početkom u 19.00 sati, a ulaz će biti besplatan kao poklon kluba svojim vjernim posjetiteljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???????? (@boogaloozagreb)

U Depo-u sviraju čak tri DJ-a

U klubu Depo, publika će imati prilike uživati u vrhunskim zvukovima ravea i techna, a za DJ pultom od 18 sati bit će Adoo, Teo Harouda te Driverr, Klesinger.


Komentari