NOVI POLAZNIK ‘MOČVARNE AKADEMIJE’: Alternativni glazbenik Jack De Shaw pokazat će što zna i predstaviti nove pjesme

Foto: Jack De Shaw Facebook

Močvarnoj akademiji priključuje se još jedan polaznik. Jack De Shaw, odnosno Jakša Perković, stiže u Močvaru u četvrtak, 25. veljače u 20 sati. Ulaz je besplatan, ali je koncert sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

Jack De Shaw zagrebački je kantautor kod kojeg se isprepliću urbana estetika i prazne ulice u noći. Samozatajni glazbenik će uz pratnju benda publici predstaviti svoj album prvijenac, “Soulful Blues”. Za nastup na Močvarnoj akademiji ostavio je i nekoliko iznenađenja, odnosno nekoliko pjesama s nadolazećeg drugog albuma “The Long Midnight Rides”.

Jack se javnosti prvi put predstavio za vrijeme karantene zbog pandemije. “Empty Love That is Dyin'” bilo je prvo što je publika imala prilike čuti od perspektivnog glazbenika. Na debitantskom albumu sam je odsvirao električnu i akustičnu gitaru, mandolinu, bas i bubnjeve.

Nadolazeći album Jacka De Shawa potpisuje Fajrunt Records, nedavno oformljena izdavačka kuća iz Zagreba kojoj je cilj okupljanje i oživljavanja alternativne glazbene scene. Koncert se održava u sklopu projekta “Močvarna akademija” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Komentari