NIŠTA OD JARUN OPENA 2021.: Dio koncerata se odgađa, evo što s kupljenim ulaznicama

Foto: Pixabay

Otok hrvatske mladeži na Jarunu, trebao je postati svojevrsna pozornica na kojoj su trebala nastupati mnoga poznata glazbena imena poput Severine, Maje Šuput, Mladena Grdovića, Bajage i Instruktora, Jale Brata i Bube Corellija, Saše Matića, Halida Bešlića i Željka Bebeka.

No, iako su mnogi bili uzbuđeni zbog koncerata i zabave koja je svima nedostajala, čini se da je organizatorima na put stala pravno nesređena situacija s dozvolama za rad.

“Usprkos našim nastojanjima te uvjerenju da će organizacija prvog velikog open air festivala u Zagrebu, nakon toliko dugo čekanja da nam se život normalizira, biti uspješna na radost posjetitelja, izvođača i nas kao organizatora – moramo ipak otkazati Jarun Open festival zbog čega smo duboko razočarani. Dio planiranih koncerta odgodili smo za kraj kolovoza, a dio nažalost moramo otkazati”, objavili su ističući da su nastojili i činili sve u njihovoj moći da se riješe izazovi koje sa sobom donosi ovakva velika i zahtjevna organizacija, no kako kažu, nije ovisilo o samo o njima.

“Zbog pravno nesređene situacije s dozvolama za rad i neizvjesnosti u kojem trenutku će administracija riješiti problem, posebno u ovim COVID19 uvjetima, da budemo sigurni da će u trenutku realizacije sve biti riješeno odučili smo dio programa Jarun Open prebaciti na Koncertni trg ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu za kraj kolovoza, a dio otkazati”, objasnili su.

Navodi se da su koncerti Severine, Mladena Grdovića, Halida Bešlića i Željka Bebeka u potpunosti otkazani, pa je za njih povrat novaca moguće dobiti odmah. No, kupljene će ulaznice za ostale izvođače, ako to dopustiti situacija, moći vrijediti za sljedeće koncerte koji se prebacuju na novi termin i lokaciju:

  • Jala Brat i Buba Corelli 28.8.
  • Relja i Senidah 26.8.
  • Bajaga i Instruktori 27.8.
  • Maja Šuput i Saša Matić 29.8.

“Ako posjetiteljima novi termini ne odgovaraju, također mogu dobiti povrat novca”, navode organizatori.


Komentari