NIKAD BOGATIJI PROGRAM: Večernjakova biciklijada ove godine vozi do Samobora, prijavite se na vrijeme

Foto: Neja Markičević/CROPIX

Svjetski dan bicikla koji se obilježava 3. lipnja u Zagrebu će proći u znaku Večernjakove biciklijade.

Nakon prošlogodišnjeg jubilarnog izdanja koje je okupilo više od dvije tisuće biciklista, vesela karavana na dva kotača ove godine vozit će se na ruti Zagreb – Samobor (ŠRC Vugrinščak), a cijela priča počinje u 10 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Vožnja praznim zagrebačkim ulicama i slikovitom prirodom Zagrebačke županije uvod su u zabavu koja čeka bicikliste na cilju u Samoboru, a prijavnicu možete ispuniti OVDJE.

‘Ove godine za sve ljubitelje pedaliranja pripremili smo još bogatiji zabavni program. Nakon lagane jednosatne vožnje na livadi Vugrinščak očekuje nas bogata gastronomska ponuda, pub kviz, Art Bottega wine & paint studio radionica, nogometni turnir, zabava za djecu, kupanje na bazenima, sportske aktivnosti, ali i odlični večernji koncerti grupe Vatra i gostiju iznenađenja. Stoga pozivam sve ljude željne dobre zabave na Večernjakovu biciklijadu’, rekao je direktor marketinga Dražen Novak.

Kao jedna od najdugovječnijih i najmasovnijih rekreativno-sportskih manifestacija u Hrvatskoj, Večernjakova biciklijada namijenjena je svim zaljubljenicima u pedaliranje, a cilj joj je pokrenuti građane na tjelesnu aktivnost, stvoriti naviku bavljenja sportom, unaprijediti zdravlje, potaknuti boravak u prirodi te ekološki osvijestiti građane.


Komentari