Nije Beyonce: Doznajte tko je najplaćenija osoba u svijetu glazbe

Pixabay

Ovogodišnju titulu najplaćenije i najutjecajnije osobe na svijetu nije ponijela prošlogodišnja pobjednica Beyonce. Naime, Beyonce se našla na tek trećem mjestu najutjecajnijih osoba, a Katy Perry je proglašena najplaćenijom ženskom osobom na svijetu.

 

View this post on Instagram

 

Said in vocal fry, “Trenta, no foam, five shot, half-caff, pumpkin spice latte at 210 degrees“ – #katyperry #makeupbymanthony #americanidol #pink #nude ? @manthony783

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Rezultat je to koji je objavio poznati časopis Forbes koji svake godine donosi listu najplaćenijih i najutjecajnijih osoba na svijetu. Tridesetčetverogodišnja pjevačica Katy je postala najutjecajnija osoba u kategoriji glazbe, a u razdoblju od lipnja 2017. do lipnja 2018. godine zaradila je vrtoglavih 83 milijuna dolara. Stjecanju tog bogatstva Katy se ponajviše može zahvaliti popularnom glazbenom natjecanju ‘Američki idol’ koji ju je platio s nevjerojatnih 20 milijuna dolara za ulogu sutkinje. Također,  napravila je 80 koncerata tijekom svoje posljednje turneje, ‘Witness’ ranije ove godine. Za svaki koncert, Perry je dobila milijun dolara, a zanimljivo je da je na prošlogodišnjoj listi bila tek deveta.

Druga na listi bila je Taylor Swift, a treća Beyonce. Na popisu najplaćenijih pjevačica su i  Lady Gaga, Rihanna, Celine Dion, Pink, Britney Spears i Jennifer Lopez.


Komentari