Nemate ideju gdje večeras? Bez brige, mi znamo idealno mjesto za večernji izlazak uz bogatu ponudu hrane i pića

Facebook

Modulee je mjesto za zabavu, opuštanje i druženje na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma u Novom Zagrebu uz bogatu glazbenu i gourmet ponudu. Riječ je projektu kreativaca iz istoimene firme, a za produkciju je zadužena Katapult promocija. Zagrebački studio OPA arhitektura osmislio je arhitektonsko rješenje, a vizualni identitet potpisuje agencija Señor.

Ovaj jedinstveni događaj možete posjetiti do 31. srpnja, a ulaz je besplatan. Modulee je po prvi puta doveo u Hrvatsku koncept s europskih ulica, a radi se o modularnom pop-up kompleksu koji se prostire na preko tisuću kvadratnih metara. Koncerti, izložbe, pop up dućani, vikend plac s ponudom domaćih OPG-ova i bogata gourmet ponuda samo su neki od sadržaja koji se nude posjetiteljima.

Facebook

U prostranoj lounge zoni možete se odmoriti, družiti i uživati u glazbi koja diže atmosferu. Soul, pop, disco, funk mash up kompilacije poznatih zagrebačkih DJ-jeva i koncert brojnih bendova samo dodatni su razlog za posjet.

Posebna je pažnja usmjerena na gourmet ponudu, koja je iznimno zanimljiva. Na  Modulee stigli su ugostitelji koji će pripremati svjetske specijalitete u street-food formi – od španjolskog gazpacha, preko poznatih kubansko-meksičkih zalogaja, svježe pripremljenih sushi rolica, do nezaobilaznih burgera i pulled porka.
Facebook
Tu je i nargila bar, s različitim okusima popularnih nargila, kao i sjajni ljetni bespoke kokteli koje će pripremati koktel-majstori, kao i craft pive bez kojih gledanje utakmica i bodrenje Vatrenih ne bi bilo potpuno. Mjesto za afterwork cugu, ljetni večernji izlazak ili bijeg iz gradske gužve, uz osigurana parkirna mjesta i javni prijevoz – to je Zagrebački Modulee.

Komentari