Ne znate što s klincima ovog ljeta? Donosimo super ideju kojom se poboljšava koncentracija i samopouzdanje, snaga i fleksibilnost.

FOTO: Judo Škola Okami

Judo klub Okami za ovo je ljeto pripremio program vježbanja kroz cijeli period školskih praznika.

Naziv novog programa SAMOBORSKE ŠKOLA JUDA Judo kluba Okami je „Dovedi prijatelja i trenirajte zajedno“. Želja nam je da se zdravim, sportskim načinom života, kretanjem i poboljšanjem psihofizičkog stanja, u ovoj aktivnosti pokrenu djeca kroz organizirane programe vježbanja koji počinju prvim danom ljeta i trajati će do kraja ljetnih školskih praznika.

Grupe uključene u program su vrtićanci i školarci u dobi od 5 do 15 godina.

Kako bi se potaknule sve vrijednosti koje judo pruža istaknuti ćemo socijalnu komponentu koja je u ovom trenutku vrlo bitna za razvoj djece, a to je PRIJATELJSTVO . Prijateljstvo je važno, a prijatelji su nemjerljiva vrijednost za život stoga je i vježbanje s prijateljima lakše, poticajnije i pozitivnijeg tijeka.

“Dovedi prijatelja i trenirajte zajedno“ program je za zabavno, aktivno judo ljeto u kojem ćete savladati osnove juda kao spora i položiti program SAMOBORSKE ŠKOLE JUDA Judo kluba Okami. Osiguran je kvalitetan rad u novoj dvorani s licenciranim trenerima po najnovijim metodama primjerenim određenim dobnim skupinama.

UNESCO je judo proglasio najboljim sportom za djecu jer se trenirajući judo stječe samodisciplina i poštovanje prema sebi i drugima, poboljšava se koncentracija i samopouzdanje, snaga i fleksibilnost.

Istraživanja pokazuju da se većina djece premalo kreće, premalo se bavi sportom te većinu vremena provodi kod kuće za kompjuterima i raznim gadgetima. Ovim programom cilj je djecu naučiti sve prirodne oblike kretanja, razvijati i fleksibilnost, koordinaciju i ravnotežu kroz vježbe i judo igre. Judo kao aktivnost i sport poželjna je vrijednost koju će dobiti vaše dijete.

Sve informacije o upisima za SAMOBORSKU LJETNU ŠKOLU JUDA dostupne su na tel. 095-597-5907 te na Facebook stranici Judo kluba Okami.


Komentari