Ne slavite Halloween? Bez brige, provjerili smo što se sve nudi u gradu za produženi vikend

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija

Ako ste u skupini onih koji ne shvaćaju cijelu strku oko Noći vještica te se ne planirate maskirati u mračne likove i do jutra slaviti u najstrašnijoj noći u godini, ali želite kvalitetno iskoristiti nadolazeći produženi vikend – ne brinite! U gradu ima i sadržaja koji ne uključuje Halloween, a gdje se sve možete zabaviti u Zagrebu tijekom vikenda, saznajte u nastavku.

Drama ’64’ – HNK – 29. listopada (petak)

64 nova je drama višestruko nagrađivane autorice Tene Štivičić koju je na daske koje život znače postavila redateljica Arija Rizvić. Drama govori o bračnom paru Evi i Danijelu, koji na pragu četrdesetih shvate da ne mogu imati dijete prirodnim putem te se moraju upustiti u proces medicinski pomognute oplodnje. Sve aktualnija tema ono je što privlači pažnju publike pa stoga, ako ste ljubitelj kazališta, iskoristite vikend za gledanje djela na koje sigurno nećete ostati ravnodušni.

Foto: HNK

We Love Sound pres. Sonja Moonear – HALA Zagreb – 29. listopada (petak)

Jedna od danas najboljih svjetskih techno zvijezda Sonja Moonear na veliko veselje hrvatskih fanova u zagrebačkoj će HALI u petak, 29. listopada od 16 do 00 sati otvoriti zimsku sezonu We Love Sound događanja. Uz Sonju će na otvaranju We Love Sound clubbing sezone nastupiti domaći izvođači i predstavnici riječke elektroničke scene – Bronski, Ani. i Herya. Ulaznice su dostupne ovdje.

Kozmodisko – Vintage Industrial Bar – 29. listopada (petak)

Jedno od omiljenih mjesta na Savskoj, Vintage Industrial Bar, u petak, 29. listopada, zablistati će pod disco hitovima. Posjetitelje čeka retrospektiva 70-ih i 80-ih: Bee Gees, Chic, Donna Summer, Abba, Kool & The Gang, Boney M, Diana Ross, Earth, Wind & Fire, Zdenka Kovačiček, Oliver Mandić, Kim… Pripremite stoga svoje najbolje disco outfite i dođite u Vintage.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Ida Prester + Lollobrigida – KSET – 30. listopada (subota)

Ida Prester s bendom Lollobrigida ponovo nastupa u KSET-u – klubu gdje je održala svoj prvi koncert davne 2003. godine. U subotu 30.10., premijerno zagrebačkoj publici predstavlja svoje samostalne pjesme u koncertnom izdanju uz pratnju benda. Ulaznice se mogu nabaviti ovdje.

VELIKI TRASH PARTY – Johann Franck – 30. listopada (subota)

Od Tajči i Vesne Pisarović do Ivane Banfić i Magazina, posjetitelje očekuje sve najbolje od hrvatske dance/trash glazbe. Ako ste ljubitelj plesa i dobrih starih domaćih hitova – požurite po svoju ulaznicu jer je broj mjesta ograničen.


Komentari