Ne propustite Sajam cvijeća i jagoda u Dugom Selu, održat će se i dvije radionice, dječji nastupi i predstava, a dijelit će se i štrudle…

Foto: PR

Turistička zajednica Dugog Sela i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo ovaj petak i subotu organiziraju sajam cvijeća ‘Dugoselski cvijet’ i ‘Jagodan’.

Svečano otvorenje sajma cvijeća bit će 29. (petak) travnja 2022. godine u 17:00 sati Na platou Pučkog otvorenog učilišta u Dugom Selu, Antuna Mihanovića 2, Dugo Selo.

Nakon svečanog otvorenja održat će se eko radionica razvrstavanja otpada u organizaciji DV Didi Puhovo, a svoj nastup će imati i djeca iz DV Dugo Selo. U 18 sati sva okupljena djeca, ali i njihovi roditelji će moći uživati u predstavi ‘ČUDAK ŠUMEK’, kazališta Mala scena.

Uz Sajam cvijeća, u subotu će se obilježiti i Jagodan, simbolični početak mjeseca dugoselskih jagoda, natjecanjem i podjelom štrudle s jagodama.

Gost sajma je opatijska Udruga ljubitelja kamelija koji će u subotu od 10:00 sati održati radionicu o uzgoju i rezidbi kamelija.

Od 15:00 sati organizirana je radionica izrade terarija koju vode mag. ing. hortikulture Tonko Katanović, i mag. ing. fitomed. Marijana Tomić.

Organizatori pozivaju svu djecu da sudjeluju u oslikavanju murala.

Foto: PR

Komentari