Ne propustite priliku, Purgerica vas poziva na večernju tematsku turu na Gornjem gradu!

Purgerica vas poziva na večernju tematsku turu na Gornjem gradu stoga rezervirajte svoja mjesta na besplatnim turama s licenciranim lokalnim vodičem – Purgericom, te tako uhvatite Pripovjedačicu i Kradljivicu Vremena!
Tko su one? Pridružite se jednom od posljednjih kasnih, noćnih izdanja čarobnih gričkih pripovjedačkih tura i doznajte o kojim će vam legendama, pričama i povijesnim štiklecima Gornjeg grada pripovijedati.
S početkom u 19:00h, na redu je tema “ZAČARANE PRIČE” – tematsko rujansko izdanje, a mjesto sastanka ove ture Kula je Lotrščak.
“Riječ, dvije o turi: Kada se posljednji puta sjedili pokraj nekoga, čije su vas riječi odvele pričama, u neka prošla, davna vremena? Ovoga puta nećete sjediti, ovoga ćete puta s pričama šetati, jer Kradljivica Vremena dolazi po vas, i starim legendama od Turopolja do Sljemena, zaustavlja vaše Vrijeme, da u njega pričama ubaci bića iz naših starina: mure, mračnake, pesiglavce, mogute, besove, i krasne jesenske krijesove, kojima kratko vlada božica Rujana. Dođite i poslušajte priče iz naše starine, inspirirane pričama iz blizine, i Davnine”, govori Purgerica.
Prijava na ture je obavezna, a to možete učiniti porukom ili pozivom na 0916363661 ili mailom na purgerica@yahoo.com. Purgerica ljubazno moli da joj napišete svoje ime i prezime, turu na koju želite doći i koliko španciranata vodite sa sobom.
“Dobrodošli su svi gosti, od 6 do 76, kao i oni sa 4 šape! Servus!”, zaključuje ova dama.


Komentari