NE PROPUSTITE POGLEDATI SPEKTAKULARNU PREDSTAVU: Nakon četiri godine prikazivanja više se neće izvoditi

Promo

Poznata predstava TORUK – The First Flight kanadske trupe Cirque du Soleil za manje od dva tjedna stiže i u Hrvatsku. Tako, hrvatska se metropola našla u privilegiranom društvu gradova kao što su Barcelona, Madrid, Milano, Moskva, Helsinki, London i Berlin.

Nakon gotovo četiri godine izvedbi diljem svijeta ova će predstava  zauvijek završiti svoj put i prestati s prikazivanjem. Upravo joj je tura po Europi posljednja i stoga je ovo uistinu jedinstvena i posljednja prilika za pogledati ovaj spektakl koji nisu propustila brojna svjetski poznata lica, a kojem se raduju i domaće zvijezde.

Promo

Na premijere ove predstave diljem svijeta stigli su i brojni poznati hollywoodski glumci i pjevači poput Helen Hunt, Sigourney Weaver, Zoe Saldane, Lise Bonet, Maike Monroe, supružnika Mire Sorvino i Chrisa Backusa, Josha Duhamela, Damona Dayouba, Brucea McGilla te pjevačice Christine Milian, a ovoj se listi poznatih faca pridružio i naš proslavljeni glumac Goran Višnjić koji je na premijeru u Los Angelesu stigao u društvu svojih kćeri. A dolasku ove atraktivne izvođačke trupe u zagrebačku Arenu raduju se i domaća poznata lica.

Promo

 


Komentari