Ne propustite otvorenje izložbe ‘Živim od ljubavi’ Antonelle Šantek, poznatije pod pseudonimom Lutajuća Knjiga

Foto: PR

#WestEndArtBar u novom vizualnom ruhu predstavlja serijal izložbi koje će se održavati u sklopu nove ere tvog omiljenog bara na kraju zapadnog dijela grada.

Nakon odličnih izložbi koje su krasile prvi dio 2022. godine, u drugu polovicu ulazimo s izložbom ‘Živim od ljubavi’ iza koje stoji Antonella Šantek, poznatija pod pseudonimom Lutajuća Knjiga, koja je svojim radovima zainteresirala mnoge, kako u Zagrebu, tako i u drugim gradovima.

Autorica ‘Lutajuće knjige’ Antonella Šantek živi u Zagrebu, ima 30 godina. Već 10 godina crta, slika i kreativno se izražava. Sudjelovala je na raznim grupnim alternativnim izložbama i projektima. Također je od 2014. godine s Milom Mrvaljom, nekadašnjim beskućnikom kojeg je upoznala na ulici, osnovala Humanitarnu udrugu Fajter, za pomoć beskućnicima. Šetnja Zagrebom, ali od nedavno i Rijekom, Pulom i čak Beogradom, otvara mogućnost da naiđete na ‘Lutajuću knjigu’. Projekt kojim se bavi već 3 godine i od starih požutjelih knjiga koje više nitko ne čita oživljava bojom, kolažem i porukama. Na taj način približava umjetnost svakom prolazniku.

Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti, ali i one koji će to tek postati, da dođu na otvaranje izložbe jer samo na otvaranju možete iz prve ruke saznati sve o mixmedia kolažima, dok će svi izloženi radovi biti dostupni za kupovinu.

Gošća iznenađenja bit će ulična umjetnica pod imenom Voona. Voona je poznata po zagrebačkom pletenom srcu na fasadi Gornjeg grada. Njezini radovi će također biti dostupni za kupnju za vrijeme trajanja izložbe.

Posebno pripremljeni radovi Lutajuće Knjige krasit će interijer West End Art Bara sve do 22.07.2022. nakon čega Vam spremamo nove izložbe u suradnji sa raznim kreativcima i ljubiteljima u umjetnost.

PROGRAM OTVARANJA:
– predstavljanje autorice i radova
– glazbena podloga filmska i klasična glazba na klavijaturama

INFORMACIJE & REZERVACIJE:
+385915618633

West End Art Bar virtualno:
facebook.com/westendartbar
instagram.com/westendartbar


Komentari