NE GASE SAMO VATRU Sprema se još jedna Zagrebačka vatrogasna utrka u organizaciji DVD-a Prečko

Vatrogasci - ZG (Foto: JVP Zagreb)

Dana 29. svibnja 2022. održat će se 4. Zagrebačka vatrogasna utrka za sve vatrogasce u organizaciji DVD-a Prečko, a ponovno će se ponovno održati na Jarunskom jezeru. Podsjetimo, na prošlogodišnjoj utrci nastupilo je ukupno 73 vatrogasaca diljem Hrvatske te 1 iz Slovenije.

Ovom se utrkom želi istaknuti važnost zdravog života i fizičke spremnosti za brojne izazove koje vatrogasce očekuje pri obavljanju svakodnevnih zahtjevnih intervencija. Pravo sudjelovanja ostvaruju svi aktivni vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni, članovi stručnih službi vatrogasnih postrojbi, te umirovljeni vatrogasci te vatrogasna mladež od 15-18 godina.

Utrka je jedna od pet vatrogasnih utrka u Hrvatskoj te se boduje za Trkačku vatrogasnu ligu 2022. Podizanje startnih paketa: – 28.5.2022 DVD Prečko, Jarnovićeva 19, Zagreb od 15 do 19h – 29.05.2022 Na startu utrke od 8:30 do 9:30 Cestovna utrka na 5 km Start je u 10h je na zapadnoj strani jezera Jarun, veliko parkiralište, sjeverno od Doma tehnike. Nova ruta utrke: Nakon starta ruta nas vodi po cesti preko mosta do otoka Univerzijade i otoka Trešnjevke te se vraćamo prema cilju i skreće se lijevo na pješačku stazu uz jezero te se trči skroz do redara koji će vam označiti okret te se vraćate po desnoj strani biciklističke staze sve do cilja.

Komentari