Najveseliji dječji maskenbal na ledu u nedjelju slavi 30. rođendan

Maskenbal na ledu, najveseliji dječji maskenbala u Zagrebu i okolici ove se godine održava u nedjelju, 23. veljače na klizalištu SRC Šalata od 10:30 do 12.00 sati, a riječ je o jubilarnom 30-tom izdanju omiljenog dječjeg maskenbala. 

Maskenbal svake godine posjeti oko 200 posjetitelja na tribinama te 400 maskiranih klizača na ledu koji tijekom 90 minuta programa i uz popularne taktove domaćih i stranih glazbenih hitova pokazuju svoje maske, a među kojima žiri na koncu bira najzanimljivije i najoriginalnije maske kako bi njihove tvorce nagradili prigodnim nagradama. Tako je i prošle godine podijeljeno 10 glavnih i dvije posebne nagrade.

Tijekom tri desetljeća održavanja ove vesele tradicije na Šalati kroz Maskenbal na ledu je prošlo preko 10 000 maskiranih klizača a podijeljeno je više od 300 nagrada najmaštovitijim i najuspjelijim maskama. 

Svake godine se okupljenim klizačima, među kojima je najviše djece, podijele i krafne bez kojih je nezamislivo pokladno razdoblje, kao i bilo kakav maskenbal.

Ustanova Upravljanje sportskim objektima, organizator Maskenbala na ledu, i ove je godine u suradnji s partnerima pripremila brojne nagrade za malene natjecatelje pa će tako najoriginalnije maske, između ostalog, biti nagrađene mjesečnim ulaznicama za bazen SP Mladost, početnom podukom plivanja za djecu do 10 godina na BK Svetice, dnevnim obiteljskim ulaznicama za bazen na BK Svetice, wellness paketima za wellness BK Svetice, ulaznicama i klizaljkama za termine na Šalati, probnim jahanjem s trenerom na Hipodromu itd. 

Svi posjetitelji ujedno će dobiti priliku uživati u grickalicama i sladoledima partnera Leda i Kanaana, kao i u nezaobilaznim krafnama, a jedna od maskiranih grupa biti će nagrađena i besplatnom room escape avanturom.

Više informacija o Maskenbalu na ledu potražite na www.sportskiobjekti.hr te na Facebook stranicama SRC Šalate i ustanove Upravljanje sportskim objektima. 


Komentari