Svjetski dan svima omiljene slastice: Pogledajte gdje je na popustu

Facebook

Danas je Svjetski dan sladoleda. Da, i mi smo oduševljeni. Ova slastica koja dolazi u svim oblicima i okusima danas slavi svoj dan.

Sladoled se posluživao od davnina, a navodno je bio omiljena slastica faraona, u čije doba se sladoled pripremao od zaslađenog mlijeka, uz dodatak kandiranog voća i orašastih plodova. Arapi su uživali u šerbetu te su ga navodno oni i doveli u Italiju, gdje je ubrzo postao omiljeni desert bogatih.

Idealna za ovo vruće vrijeme, dobro dođe  za osvježiti se, a i iznenaditi bolju polovicu, a nezaobilazna je slastica na rođendanima. Iako ih ima svakakvih, ipak su i dalje najpopularniji čokolada, jagoda i vanilija. Gdje ćeš bolje nego klasiku. Meni osobno, najdraže je šumsko voće. Tako da nije loše ponekad posegnuti za nekim drugačijim okusom.

Ako ga želite dostojanstveno proslaviti, znamo gdje možete naći sladolede jeftinije i do 40 posto. Upravo toliko će biti snižene cijene više od 100 vrsta multipack i obiteljskih pakiranja sladoleda u Kauflandu u petak, 19. srpnja.


Komentari