NA PLATOU ZAGREBAČKOG KLUBA: Ako ste u potrazi za kul stvarima, dođite na buvljak!

Foto: Ful Kul Buvljak

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 17. listopada, na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba. Događaj se za posjetitelje se otvara u 10.00 sati traje će do 17.00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje, cijepljene i necijepljene, a zbog velikog interesa buvljak je proširen na još dva manja platoa.

Riječ je o događaju koji se održava jednom mjesečno na platou zagrebačkog Boogaloo Clubu. Pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav. Tako će glazbu ovoga puta vrtiti Dj. Tomi Phantasma, a posjetitelji će moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, rock hitova.

Odaziv izlagača je do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je ovaj događaj u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu, a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Foto: Ful Kul Buvljak

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže ove subote, a mogu se prijaviti na ovaj mail.

Komentari