NA ČRNOMERCU OTVOREN BODY & MIND SPORT PERFORMANCE CENTAR: Izgleda baš dobro

Mario Pavlovic/PROMO

Zagreb je od sinoć bogatiji za najsuvremeniji dijagnostičko-trenažni centar namijenjen kompletnoj kondicijskoj pripremi sportaša i kondicijskim treninzima rekreativaca – Body & Mind Sport Performance Centar. Nakon velikog uspjeha kojeg su vlasnici Mirela Anić i Igor Blažinčić postigli otvaranjem svojeg prvog Body & Mind Studija koji je proglašen među 8 najljepših pilates studija na svijetu a kojeg je također uredio uspješni i nagrađivani dizajner interijera Matteo Cetinski, realiziran je i ovaj novi koncept sportskog centra, prvi u ovom dijelu Europe.

Uz osnivače Mirelu Anić i Igora Blažinčića, na svečanom otvorenju okupile su se brojne poznate osobe poput Lejle i Tarika Filipovića, kao i glasovita imena hrvatskoga sporta među kojima su bili Zlatko Horvat, Božidar Jović, braća Valčić, Andrija Žižić te Neven Spahija. Podršku novom centru pružio je i Marcus Jackson, član obitelji Michaela Jacksona te svjetski priznati motivacijski govornik i glazbenik.

„Kada sam prvi put stupio u prostor Body & Mind Sport Performance Centra pomislio sam da sam u L.A.-u jer ovaj Centar svojim dizajnom, kvalitetom usluge i timom kreatora stoji uz bok sportsko-rekreacijskim centrima u svjetskim metropolama. Ovakvi projekti su, iako rijetki, iznimno važni za razvoj sporta i obrazovanja u svijetu. Nije čudno što Hrvatska ima ovako kvalitetne sportaše, kada ima obrazovane i nadarene osobe koje s njima surađuju i treniraju.“, rekao je Marcus Jackson.

Body & Mind Sport Performance Centar personaliziranim pristupom sportašima i rekreativcima osigurava vidljivi napredak, kvalitetne rezultate, kao i poboljšanje zdravlja, naglašavajući viziju inteligentnog pokreta kroz spoj kondicioniranja tijela i uma. Centar je podijeljen na pet zona koje uključuju Functional, Conditioning, Heavy lift, Rehabilitaciju i Dijagnostički centar, a svaka zona specijalizirana je za određeno područje i pruža u potpunosti funkcionalan pristup pojedincu. Body & Mind pionir je inteligentnog treninga na ovim prostorima, a ono što ih čini jedinstvenima je filozofija rada koja počiva na odgovornosti, neprestanom učenju i usavršavanju.

Mirela Anić i Igor Blažinčić osnivači su i vlasnici ekskluzivnog Body & Mind Sport Performance Centra te kreatori revolucionarnog sustava kondicijske pripreme, rekreacije i dijagnostike nazvan “Progressive”, iza kojih stoji više od 140.000 sati edukacije. Tijekom godina radili su s brojnim hrvatskim sportašima, a svoja znanja usavršavali su diljem svijeta, među ostalim i u NBA-u.

„Dobar je osjećaj napokon predstaviti ovakav projekt. Od početka rada usmjereni smo na kvalitetu, osviještenost, preciznost i uravnoteženost tijela i uma te smatramo da je Body & Mind Sport Performance Centar nužan za napredak sporta u Hrvatskoj. Body & Mind počiva na izvrsnosti, a ona se stvara spajanjem edukacija, vrijednosti i kontinuiranog napretka. Svrha novog centra je kroz znanstveni pristup, vježbanje i kretanje poboljšati kvalitetu života i zdravlja klijenata. Vjerujemo da će novi centar ostvariti svoj potencijal i pomaknuti dosadašnje granice sporta.“, izjavila je Mirela Anić, vlasnica Body & Mind Sport Performance Centra.

Body & Mind danas posluje na ključnim regionalnim lokacijama kao što su Zagreb, Split, Podgorica i Beograd, a cijela franšiza koncipirana je tako da svaki studio nudi ekskluzivnu uslugu kroz cjelovit pristup klijentima koji pokriva rekreaciju, rehabilitaciju, kondicijsku pripremu i dijagnostiku.


Komentari