Miroslav Škoro tri dana u Lisinskom!

Zbog velikog interesa publike i treći koncert Miroslava Škore!Iza njega su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. No, Lisinski je uvijek nešto posebno. Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama. – rekao je Miroslav Škoro.

Kroz glazbenu priču, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali…

Svojim hitovima poput „Ne dirajte mi ravnicu“ ,“Šumi, šumi javore“, “Mata“,“Ne vjeruje srce pameti“, “Majko jedina“ te mnogim drugim puni koncertne prostore diljem Hrvatske. Iznimka neće biti niti Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, 21., 22. i 27. ožujka 2018. godine.


Komentari