Milan Popović odgovorio na Severinine optužbe: Smatra kako je sve pomno isplanirana senzacija

Marko Todorov / CROPIX

Zagrebačku press konferenciju sazvanu u cilju promocije nove glazbene turneje, splitska pjevačica Severina započela je iznošenjem optužbi na račun oca svog djeteta Milana Popovića, ali i obrazovne ustanove koju pohađa njezin sin.

Šokantna ispovijest Severine: Učiteljice su joj tjelesno i psihički povrijedile sina, dobiva prijeteće mailove, Popović je navodno platio Bandićevu kampanju…

Na izrečeno na konferenciji za medije, u razgovoru za 24 sata odlučio je reagirati Severinin bivši partner i otac njezina djeteta, poduzetnik Milan Popović.

“Kralj bakra”, kako ga nazivaju, tvrdi kako se zlostavljanje o kojem je Severina progovorila, prema njegovim saznanjima, uopće nije dogodio.


“Incident koji majka navodi da se dogodio, nije se dogodio na sasvim takav način na kakav ga je majka predstavila javnosti. Cijeli incident isprovociran je od strane Igora Kojića, zbog čega je škola bila primorana da pozove policiju da intervenira zbog njegova neprimjerena ponašanja”, izjavio je Popović za 24 sata napomenuvši još jednom kako nije bio na licu mjesta no da prema njegovim informacijama zlostavljanja nije bilo.

Smatra i kako je sve pomno isplanirano kako bi se privukla pozornost i napravila senzacija u sklopu najavljene turneje koju je nazvala “The Magic tour”.

“Da je ikakvog zlostavljanja bilo, stao bih na stranu majke i pomogao joj da maksimalno zaštitimo naše dijete. Sve ostale izjave kojima proziva institucije su nešto što smo i ranije vidjeli od nje pred donošenje neke velike presude, kao što je to slučaj i sada”, zaključio je Popović, piše tportal.

Komentari

loading...