Mate Bulić najavio koncertni spektakl u Zagrebu povodom 30 godina karijere

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Mate Bulić iza kojeg stoji više od 30 godina uspješne karijere za 2020. godinu najavljuje tri velika koncertna spektakla i to u Splitu, Osijeku i Zagrebu.

“Već duži niz godina dugujem svojoj publici velike dvoranske koncerte. Stjecajem životnih okolnosti nismo stigli ranije, no zato sam sa svojom ekipom suradnika odlučio da je sad pravi trenutak. Turneju sam nazvao ‘’Ja sam na vas ponosan’’ i bit će to moja zahvala svima koji me vjerno prate tijekom svih ovih godina. Obećajem da ćemo napraviti spektakularne koncerte, kakve moja publika zaslužuje”, izjavio je Bulić.

Turneja koja nosi ime ‘’Ja sam na vas ponosan’’, po velikom Matinom aktualnom hitu ‘‘Ja sam na te ponosan’’, koji izvodi s Tarapana bendom, započet će 20.02. u splitskoj Areni, da bi dva dana kasnije 22.02. stigla do Osijeka i Gradskog vrta te trijumfirala 29.02. pred zagrebačkom publikom u dvorani ‘‘Dražena Petrovića’’.

Mati će se na turneji pridružiti pomno odabrani prateći glazbeni ansambl sastavljen od vrhunskih instrumentalista, a neće izostati ni gostovanje dragih mu kolega na sva tri koncerta. Za Matu će ovi nastupi predstavljati poseban emotivan trenutak i ujedno predstavljati krunu dugogodišnje glazbene karijere.

Ulaznice su u prodaji od srijede, 2.10. u sustavu Eventima i prodajnim mjestima Eventima do 23.10. ili do isteka zaliha.


Komentari

loading...