‘Maraton karijera’ nastavlja se na FPZG-u s Danijelom Jozić, glavnom urednicom Tportal.hr-a

Pedesetak studenata okupit će se ovog četvrtka, 19. travnja od 17 sati na Fakultetu političkih znanosti na kojem će predavanje održati diplomirana politologinja Danijela Jozić, glavna urednica Tportala.hr s dugogodišnjim novinarskim i uredničkim iskustvom u Novom listu, Poslovnom dnevniku, Jutarnjem listu, Business.hr-u te magazinima Banka i EUkonomist.

Drugi krug projekta Maraton karijera u sklopu kojeg Studentski informativni kutak, prepoznatljiv kao udruga pod čijim okriljem djeluje središnji studentski portal Studentski.hr, dovodi hrvatske upsješnike natrag na fakultete na kojima je njihov maraton započeo, ovoga puta kreće na društvene znanosti. Prošli tjedan, 10. travnja Maraton karijera startao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, te se sada u punom mahu nastavlja na Fakultetu političkih znanosti. Ponešto više o samom projektu možete pročitati u članku na portalu Studentski.hr, generalnom medijskom pokrovitelju projekta.
U drugom krugu projekta Maratona karijera predavanje će održati Danijela Jozić koja je svoju karijeru započela nakon Fakulteta političkih znanosti kao diplomirana politologinja. Iza sebe, već sada, ima dugogodišnje novinarsko i uredničko iskustvo u Business.hr-u, Poslovnom dnevniku, Novom listu, Jutarnjem listu i magazinima Banka i EUkonomist. Osim uputa kako se ponašati i što raditi u novinarskom svijetu od Danijele Jozić studenti će imati priliku čuti i kako se njezina karijera razvijala od studentskih dana pa sve do danas.
Osim Danijele Jozić, Maratonu će se ovoga četvrtka pridružiti i predstavnici Mediatoolkita, sestrinske tvrtke agencije Degordian, koji će sa studentima odraditi radionicu media monitoringa te tako napraviti zanimljiv uvod za daljnje inspirativno predavanje. Uz navedeno, studente i ovaj put očekuje još jedno iznenađenje partnera projekta HalPet.
Sve informacije dostupne su na službenoj Facebook stranici te Facebook eventu Maratona karijera.


Komentari