MAJSTORI CEREMONIJE! Stoka slavi rođendan spektaklom u Zagrebu: ‘Oduvijek sam želio da mi na rođendan dođe par tisuća ljudi’

Marin Ivanović Stoka (Foto: PR)

Reper Marin Ivanović Stole slavi 41. rođendan, a njegova će rođendanska proslava biti prava poslastica za sve ljubitelje rap glazbe.

Riječ je o spektaklu koji će se održati 24. lipnja, a punih pet sati u Hala parku u Zagrebu trajat će Hip Hop spektakl rap velikana s Balkana.

Nastupiti će Nered, General Woo, Jantar, Kali, Noti limun, Š, Gir, Skrile, 6ixville, Suicidal, Baby Dooks, Jurek, DJ Tom Polo, Burky, Ghet, Mrigo, Tibor, Stole, Smirbe, Target, Smoke Mardeljano i drugi pod nazivom Majstori ceremonije.

“Razmišljao sam kako proslaviti 41. rođendan, a zapravo sam oduvijek želio da mi na rođendan dođe par tisuća ljudi”, govori kroz smijeh.

“Kad sam vidio prostor Hala parka znao sam da je to mjesto za veliki koncert i okupio sam svoje prijatelje, koji će skupa sa mnom nastupiti u petosatnom live nastupu. Poklopio se datum baš za moj rođendan! Presretan sam jer Zagreb zaslužuje ovakav program gdje ćemo na jednom mjestu okupiti eminentne glazbenike”, rekao je Stoka.

Ulaznice su dostupne na Entrio.hr.


Komentari