ZVONKO BOGDAN ODUŠEVIO PUBLIKU: Evo zašto je ovo bio koncert za pamćenje (FOTO)

Facebook/KD Lisinski

Zbog velikog interesa otvoren je i drugi koncert koji će se održati u ponedjeljak, 21.prosinca u 19 30 sati u Lisinskom.

Od mlađih generacija do najstarijih, nema tko nije sinoć zapjevao: „ Govori se da me varaš, Kraj jezera, Osam tamburaša, Fijaker stari, Prošle su mnoge ljubavi, Život teče u laganom ritmu, Tko te ima taj te nema“ … Uz mađarske i rumunjske romanse, stare gradske pjesme, sevdalinke pa sve do antologijskih melodija poput U tom Somboru, Ej salaši na sjeveru Bačke i Već odavno spremam svog mrkova, posjetitelji su koncertne dvorane Lisinski uživali uz Zvonka Bogdana i dvadeset i jednog tamburaša.

Facebook/KD Lisinski
Facebook/KD Lisinski

Zvonko Bogdan svojim koncertima još uvijek budi uspomene na jedno vrijeme koje se ponoviti neće, na ravnicu prepunu salaša, konja, fijakera, tambura i pjesama uz nezaboravnog vrhunskog pjevača, zaljubljenika u vojvođansku ravnicu i čuvara tradicije svojih predaka.

Facebook/KD Lisinski
Facebook/KD Lisinski

Zbog velikog interesa otvoren je i drugi koncert koji će se održati u ponedjeljak, 21. prosinca u 19 30 sati u Lisinskom. Ulaznice po cijeni od 120/160/200 kuna još uvijek se mogu kupiti na blagajni Dvorane ili na internetskoj stranici Lisinskog.


Komentari