ZVIJEZDE ‘SEKSA I GRADA’ TRPE SRAMNE UVREDE ZBOG STARENJA’: Ana Gruica i Petra Božić stale u njihovu obranu

Foto: Twitter

Nastavak planetarno popularne serije ‘Seks i grad’, koja je srušila sve rekorde gledanosti postao je glavna tema nakon što su društvene mreže preplavili negativni komentari na račun izgleda slavnih glumica.

Iako je sasvim očigledno da su prošle godine od emitiranja zadnjih nastavaka serije te da su glumice dobile sijede, pokoju boru, izgleda da se starenje “ne prašta” slavnim damama. Publiku je zaista teško zadovoljiti, a one su se u to uvjerile na teži način.

Dok nekolicina podržava dostojno starenje i njihov prirodni izgled, većina komentira da glumice ‘izgledaju kao bake’.

Iako glavna glumica, te spisateljica Sarah Jessica Parker (56) s ponosom nosi svoje godine čak se i ona osvrnula za časopis Vogue na ružne kritike koje trpi u posljednje vrijeme.

“Takvo nešto se nikada ne događa kada su muškarci u pitanju. Sjedim s Andyjem Cohenom koji ima glavu prekrivenu sijedom kosom i on je izvrstan. Zašto je za njega to u redu? Ne znam što da kažem ljudima’, izjavila je glumica.

”Skoro pa imam osjećaj da ljudi ne žele da mi budemo zadovoljne same sobom. Kao da uživaju u tome da nas boli to tko smo danas, bez obzira na to biramo li starjeti prirodno ili činimo nešto što nam pomaže da se osjećamo bolje. Znam kako izgledam. Nemam izbora. Što mogu učiniti? Da prestanem starjeti? Da nestanem?” poručila je.

“Na što liče Carrie i Miranda”, “Pa ove dvije izgledaju gore od moje babe”, “Okej, bolje da ofarbate tu sijedu kosu”, “Kako su propale, pogotovo Carrie”, samo su neki od negativnih komentara.

Tek ih je nekolicina podržala u prirodnom starenju jer nisu iskusile čari botoksa i estetskih zahvata za razliku od kolegice Christine Davis (56) koja je glumila vrckavu Charlotte.

Hrvatska glumica Ana Gruica (38) komentirala je nedavno za Zagreb.info današnje izopačene standarde ljepote te odgovorila na pitanje zašto se ženama “ne prašta” starenje.

“Moram odmah naglasiti da nisam fan te serije, ali znam o čemu se radi. Ovo je jedna velika sramota u podjelama spolova gdje se ženama  nikako “ne oprašta starenje”.  Primjerice, za hollywoodskog glumca Georgea Clooneya svi će komentirati kako je baš šarmantan sijed, a za glumicu Juliu Roberts će svi reći da je ostarila. To su dvostruka mjerila, koja su zaista katastrofalna”, izjavila je Gruica.

“Užasno me ljuti kada čujem da netko kaže kako je Severina ostarila. Pa izvinite, ali moja majka je skoro njeno godište. Zar čovjek danas ne smije ni ostariti? Riječ je o zaista nebuloznim parametrima. Od žena se očekuje da budu vječno mlade, a zapravo je bolno koliko su pojedinci priprosti i primitivni. Pa valjda imamo pravo dostojanstveno ostariti”, zaključila je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

S Gruicom se slaže i ekonomistica Petra Božić, supruga bivšeg boksačkog prvaka Stjepana Božića koja je na društvenim mrežama pružila podršku slavnim damama koje trpe uvrede.

“Tko će njih gledati? Evo ja ću ih gledati i diviti se ženama uz koje sam odrastala, te koje stare na najljepši mogući način. Svoj način”, napisala je.

Foto: Instagram


Komentari