Zvijezda Eurosonga posjetila Zagreb i ubacila novčić za sreću u Manduševac: Plijenio pažnju prolaznika

Foto: PR

Aktualni pjevač legendarne grupe Rainbow, Ronnie Romero, koji će ove godine zajedno s bendom Intelligent Music Project predstaviti Bugarsku na Eurosongu s pjesmom “Intention”, neposredno prije odlaska u Torino posjetio je Zagreb i oduševio se šarmom hrvatske metropole.

Ronnie je u Zagreb stigao u pratnji sjajnog gitarista Bisera Ivanova, a osim što su održali niz intervjua s nekim od najvećih domaćih medija, Ronnie i Biser imali su priliku uživati u šetnji glavnim gradom, domaćim štruklima i lokalnoj pivi. Također, Ronnie je u zagrebački Manduševac ubacio novčić za sreću na Eurosongu. Rock zvijezde plijenile su poglede prolaznika od kojih su im mnogi i prilazili pa su tako od jedne ljubazne gospođe na Zrinjevcu poslušali priču o poznatom meteorološkom stupu.

Nakon Zagreba, ekipa iz Intelligent Music Project zaputila se u Torino gdje su već održali za nadolazeće polufinale koje je zakazano za 10. svibnja gdje će nastupiti pod brojem sedam. Na probi je IMP  predstavio dio svojeg impresivnog nastupa za koji su pripremili i impresivnu scenografiju koja uključuje trometarske sferične strukture, lasere, i rasvjetu koja će publiku ostaviti bez daha.

 


Komentari