ZRINKA CVITEŠIĆ DOBILA JOŠ JEDNO PRIZNANJE: Pohvalila se novim uspjehom i nagradom za svoj rad

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Naša istaknuta kazališna, televizijska i filmska glumica, 42-godišnja Zrinka Cvitešić, ponovno ima razloga za slavlje. Naime, dobila je još jedno slavno priznanje, a vijest je podijelila na društvenim mrežama.

‘Oops we did it again’, napisala je ispod fotografije Cvitešić te službeno potvrdila da je nagrađena u kategoriji najbolje ženske glumice redatelja Josepha Piersona za film ‘What’s This Country Called Now?’.

‘Jeeeeeeeeeeeeeeee’, napisala joj je modna dizajnerica Matija Vujica, a čestitkama se pridružio i pjevač Jacques Houdek koji je napisao: ‘Čestitam, brava’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

“Kako se ova zemlja sada zove?” je istinita priča o opsadi Sarajeva ispričana iz ugla Aide Čerkez (Zrinka Cvitešić), koja je živjela u Sarajevu sa svojim malim sinom i majkom. Aida je tamo ostala tijekom opsade, radeći kao novinarka za Associated Press.

Podsjetimo, Cvitešić je krajem prošle godine dobila još jedno priznanje, a riječ je o godišnjoj nagradi za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu koje dodjeljuje Hrvatski kulturni klub.

Komentari