ZOVE SE BLOOM TATARINOV! Maja Šuput objavila ime sina, nacija može odahnuti

Foto: Instagram/Kolaž

Maja Šuput Tatarinov (41) napokon je objavila ime sina! Njezini obožavatelji neprekidno su je nagovarali da im otkrije, no nije željela.

“Bok ekipa, konačno da se i ja javim… Red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Bloom Tatarinov i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu”, piše mlada majka, pa nastavlja:

“Bit će da su baš jako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega sto me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom”, napisala je na profilu uz fotografiju bebe.

Šuput je već ranije najavila kako će ona i suprug Nenad Tatarinov (37) sinu nadjenuti egzotično ime. Hrvatska imena nikako nisu dolazila u obzir.

Pjevačica je sina rodila u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj. Porod je, nešto prije redovnog termina, carskim rezom obavila dr. Velena Radošević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je tijekom trudnoće kupila sve što joj je potrebno za prinovu u obitelji. Napomenula je kako je to jako veseli, jer joj je Bloom prvo dijete.


Komentari