Zoran Šprajc stvarno zna kako oduševiti trudnicu! Evo što je poručio Maji Šuput

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Trudnoća pjevačice Maje Šuput vijest je koja je razveselila sve njezine vjerne pratitelje i naravno prijatelje i obitelj. Kako je  Šuput itekako aktivna na društvenim mrežama, jučer je na svom Instagram profilu podjelila snimku s ultrazvuka napravljenu 19. rujna ove godine.

View this post on Instagram

 

#tb19.09. Jedan od najcudesnijih trenutaka u mom zivotu ? Kad prvi puta vidis ovako bebu, osjecaj je neopisiv ? Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol ?‍♀️ Ovo je bio 12. tjedan… Sta mislite jel cura ili decko?

A post shared by majasuput (@majasuput) on

#tb19.09. Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu ? Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv ? Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol ?‍♀️ Ovo je bio 12. tjedan… Šta mislite jel cura ili dečko?” napisala je Maja u svojoj objavi, a fanovi i brojni osobe s hrvatske estrade brzo su izrazila svoje mišljenje.

Šta je da je Šuput je , vidi se na prvu” napisao je Zoran Šrajc.

Nina Badrić, Nevena Rendeli i Iva Jerković objavu su komentirale s emotikonom srce.

S druge strane fanovi su otvoreno predviđali spol.

Curica, ista tata, lipa na mamu“, “Dečko”, “Čestitam, a nadamo se curici,da imas nasljednicu”, “Nek je živo i zdravo dijete,pa što bude curica ili dečko….samo da sve bude uredu”, “Curka, već se vidi da je mamina” samo su neki od komentara vjernih pratitelja.


Komentari