Zoran Šprajc razveselio pratiteljice: Objavio fotku s plaže pa se našalio na svoj račun

FOTO: Instagram

edno od naših najpopularnijih televizijskih lica rođeno je na današnji dan 1968. godine u Slavonskom Brodu. Voditelj i urednik RTL Direkta svoj 52. rođendan slavi u morskom ozračju, piše tportal.

‘Ako niste gledali Baywatch, sad gledate. To je sat za plažu na ruci morskog medvjeda’, duhovio je komentirao svoju fotografiju na kojoj izlazi iz mora. Pratitelji mu tepaju: da je ‘isklesan muškarac’, ‘skroz u formi’, ‘seksi men’, ‘pravi morski vuk’. Njihovu vjernost odavno je kupio svojom jedinstvenom osobnošću, britkim jezikom i dovitljivim komentarima društvenih i političkih aktualnosti.

 

View this post on Instagram

 

Ako niste gledali Baywatch, sad gledate. To je sat za plažu na ruci morskog medvjeda. 😁 #baywatch #bay #watch #sun #beach #sea #joke #adriaticsea


A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on

‘Počeo sam zbog posla, a sada radim zbog sebe. Bila mi je čudna ta komunikacija fotografijama, ali sad mi se baš svidjela, čini mi se da prenosi više topline, emocija i doživljaja nego Facebook. Uostalom, Facebook je za starce, mi mladi smo na Instagramu’, izjavio je ranije na temu društvenih mreža za Večernji list.

Komentari

loading...