ZORAN ŠPRAJC PONOVNO U BOLNICI! Javile mu se Marijana Batinić i Nataša Janjić: ‘To su naša nova mjesta za okupljanja’

Foto: Instagram

Popularni  voditelj Zoran Šprajc sredinom prošlog mjeseca je javnosti otkrio kako mu se dogodila nezgoda. Naime, nakon infarkta kojeg je doživio 2019., sada ga je zadesio još jedan zdravstveni problem.

Objavio je snimku na svom Instagram profilu te otkrio kako je slomio ruku. “Evo mene politika baš neće. Uoči svakih izbora neka zdravstvena nevolja. Posljednji put infarkt, a sada slomljena ruka. Ipak, bolje slomljena ruka nego infarkt jer ruka brže zacijeli nego srce”, napisao je i označio zagrebačku Kliniku za traumatologiju.

Javile su mu se i brojne poznate zvijezde. Marijana Batinić tako mu je ostavila emotikon  bicepsa, a oglasila se i Nataša Janjić Medančić.

“Ma idu godine kad je tamo sva ekipa! To su naša nova mjesta za okupljanja! Brz oporavak i svako dobro želim”, poručila je glumica.

Podsjetimo, Zoran Šprajc krajem 2019. doživio je drugi infarkt. Prvi je imao 2013. kada se našalio da je na tržište pušten “novi model” Šprajca.

“Nakon 14 dana intenzivnog rada iz KB Dubrava su na tržište pustili novi ‘upgrejdani’ model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel’ i pametniji. Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta”, napisao je tada.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari