ZORAN ŠPRAJC NAPUŠTA RTL DIREKT: Priprema novi projekt

Foto: Instagram

Voditelj i urednik RTL Direkta, 54-godišnji Zoran Šprajc otkrio je za RTL nove poslovne planove te detalje o projektu koji priprema.

“Godina 2022. će za mene profesionalno biti posebno izazovna, možda i najizazovnija dosad. Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru”, započeo je Šprajc.

“Ne mogu još otkrivati detalje, ali opet je riječ o projektu koji će biti prilagođen mome uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje, ali mnogo zahtjevnijem nego što je to Direkt”, nastavio je.

“Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica”, poručio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Voditelj se osvrnuo i na svoj najbolji i najgori trenutak u životu.

”Priično sam siguran da moj najbolji trenutak, ali i moj najgori trenutak još nisu došli. I cijela karijera i svaki dan na poslu mi se zapravo događa u tom očekivanju da se jedan ili drugi trenutak tek trebaju dogoditi, možda baš danas ili sutra. S jedne strane, to donosi stres, strah, nervozu i opsesivno kompulzivan odnos prema poslu a s druge strane energiju, strast, pozitivu i sreću jer sreća je najveća dok se čeka”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Komentari