ZNATE LI VI ODGOVORE? Lovca zbunilo nekoliko pitanja, ekipa ga prestigla pa otišli kući sa 77.000 kuna

Foto: HRT/Screenshot

I večerašnja Potjera bila je napeta. Natjecatelji Mario, Sven i Luka osvojili su 77.000 kuna. Lovcu Krešimiru Sučeviću Međeralu uspjeli su pobjeći s 12 koraka prednosti.

Posljednja pitanja poznatog su lovca vratila četiri koraka unatrag, čemu se on nije nadao. Krešo je u svojoj prvoj minuti točno odgovorio na osam pitanja i sve se činilo gotovim. Međutim, stvari su se zakomplicirale.

Deveto pitanje glasilo je “Koje čestice u krvi prenose lipide između raznih dijelova tijela?”. Odgovor je glasio lipoproteini, a nisu ga znali ni Krešo ni ekipa. Na iduća tri pitanja odgovorio je s lakoćom, no momci su ga tu počeli hvatati.

“Koji je budući predsjednik odigrao glavnu ulogu u komediji ‘Bonzo mora u krevet’?”, pitanje je koje lovac nije znao, a ekipa je, te ga je tako vratila na 10 odgovora od 12, odgovorom Ronald Reagan.

Sljedeće pitanje je glasilo: “U kojem su mjesecu Napoleon i Hitler krenuli u pohod na Rusiju?”. Odgovor je u lipnju, no Krešo je odgovorio prosinac. Kometirao je kako si je sada sve zakomplicirao. Na sljedeće pitanje je znao odgovor, no ono kasnije mu je zadalo nove probleme.

“Koji se ples veže uz prvi veliki hit Chubbyja Checkera?”, glasilo je iduće pitanje. Krešo je dao odgovor limbo, no to nije bilo točno. Ekipa ga je pogodila s twisterom i lovca je tako vratila korak unatrag. Iduće pitanje je bilo vezano za matematiku i 16. slovo grčkog alfabeta, što je “Pi” i to je pitanje znao, no za mogućnost idućeg odgovora ipak mu je ponestalo vremena.

Krešo je priznao da su mu presudili Reagan i lipanj, ali i twister, a momci su komentirali kako se nisu nadali da će proći.


Komentari