Znate li čime se zapravo bave poznati estradnjaci? Moglo bi vas iznenaditi koliko su zapravo poduzetni 

Facebook/Ella Dvornik

Slavu i novac kojega su im donijele primarne profesije, mnoge poznate osobe odlučile su iskoristiti i za privatni biznis.

Tako je primjerice Ella Dovrnik svoje ime i utjecaj na društvenim mrežama iskoristila za dizajnniranje triju kolekcija kišobrana, koje je posvetila pokojnom ocu Dini. Dizajnirani kišobran s njenim potpisom nastao je u suradnji s jednim poznatim proizvođaćem kišobrana, a ukrašen je stihovima hitova legendarnog Dine Dvornika, romatična i zabavna kolekcija kišobrana može se nabaviti po cijenama od 250 do 450 kuna.

Svestrana pjevačica Indira Levak bavi se dizajnom namještaja, a u to se upustila u suradnji sa suprugom Miroslavom koji se bavio proizvodnjom sprava za vježbanje. Tehologije proizvodnje sprava za vježanje i namještaja su povezane pa je tako na scenu isplivao i Indirin talent za dizajn namještaja. Sve je pak počelo dizajnom njihove vrtne garniture za vlastitu terasu, koja je oduševila prijatelje Levakovih pa je nakon brojnih upita svojim namještajem osebujna pjevačica opremila niz terasa restorana i barova.

Kako kuha Luka Nižetić moguće je doznati u njegovom restoranu u Komiži, dok pak Lana Jurčević stoji iza ulja za tijelo i sunčanje za svakodnevnu njegu s hijaluronom, kojega su isprobale njene brojne kolegice.

Brend Majuška krije se pak iza Maje Šuput, a popularna glazbenica svojim obožavateljima nudi rokovnike, kape, šlape pa i mikrofone te majice s napisima.


Komentari