‘Znam da nekima izgleda bizarno, ali…’ Nikolina Pišek pozirala držeći urnu u rukama i otvorila dušu

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek često objavljuje fotografije s psima. Ova 44 godišnjakinja svoje njuške smatra najboljim prijateljima, te ponosno pokazuje ljubav prema njima.

Pored lijepih, Pišek ima i tužne uspomene vezane za svoje kućne ljubimce. Naime, prije sedam godina, njemački ovčari tadašnjeg susjeda napali su njezina psa Tysona koji je od zadobivenih rana uginuo. Voditeljica je i tužila susjeda, a pravna bitka je konačno završena s današnjim danom. Pišek je ovu borbu dobila, a susjed je osuđen.

O svemu se oglasila i ona sama.

“Ovo je Tyson. Moj mali pas koji je umro prije sedam godina. Znam da nekima izgleda bizarno da ga držim u ruci, ali istina je da nisam mogla podnijeti pomisao da ga fizički odstranim iz naših života nakon devet godina koje smo proveli zajedno”, napisala je Nikolina uz fotografiju na kojoj u ruci drži urnu od Tysona.

“Čovjek koji je odgovoran za njegovu smrt, koji je godinama terorizirao cijelo naselje neodgovornim držanjem i uzgojem nesocijaliziranih njemačkih ovčara u garaži, je osuđen”, objašnjava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

“Za mene sramotno malo, jer moju bol i bol moje porodice ništa ne može kompenzirati. Malo, jer nije dokazana uzgojna vrijednost psa. Jer ga nisam dala na obdukciju. Jer bi ga tada “humano zbrinuli” u nekoj spalionici strvina. Jer njegova probijena pluća, osam smrskanih rebara, nagnječeno srce i tri slomljena kralješka nisu bila dovoljan dokaz da je umro od nasilne smrti”, ističe Nikolina.

“I sad, dok pišem, plačem. Čekao me da me posljednji put vidi, zamahnuo repom i umro. Spavaj mirno, mali psu. Rekla sam ti da pravda pobjeđuje, kad-tad”, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Zamolila je i da joj pratitelji daju uputu kojoj je udruzi pomoć prijeko potrebna, jer su novci od presude namijenjeni samo za to.


Komentari